Depilacija

Brazilska depilacija je v nekaterih primerih priporočljiva

Woman having hair removal procedure on leg applying wax strip

Ne le, da brazilska depilacija močno olajša higieno intimnega predela, kjer je to, da lahko predel temeljito očistimo nosi velik pomen, Poleg tega brazilska depilacija daje ženskam samozavest in omogoči boljše psihično počutje, še posebej v situacijah, v katerih je naše telo intenzivno na pogled vsem, kot je recimo v poletnih mesecih, ko na morju tako ali tako ves čas preživimo v kopalkah. Ne le, da je brazilska depilacija najbolj dolgotrajen način odstranitve trdovratnih dlačic, ravno tako jim onemogoča nadaljnjo rast, saj počasi uničuje lasne mešičke in s tem postanejo dlačice vedno bolj tanke in čez čas lahko tudi izginejo. Tudi koža se kar učinkovito prilagaja na to, da proces vseeno boli. Brazilska depilacija lahko že po nekaj tretmajih postane veliko manj boleča ravno zato, ker so dlačice vedno tanjše, pa tudi bolj se že navadimo na sam proces, osebi, ki izvaja storitev pa vedno bolj zaupamo.

Storitev, ki nam izboljša samozavest je tudi kisikova maska

Ni boljšega načina, da na hitro pridobimo izgled negovane in mlade kože, ki je polna življenja in mehka na otip, kot je kisikova maska. Prednost, ki jo ima kisikova maska je to, da je njen učinek takojšen in je zato primerna za posebne priložnosti, ko mora naš obraz in dekolte izgledati odlično še isti večer! Kisikova maska deluje tako, da se na kož nanese krema, ki povzroči to, da se globoko v podkožju celice napolnijo s kisikom, kar povzroči to, da so celice prisiljene k ponovnem delovanju in s tem globinskemu obnavljanju kože, kar nam daje mladosten izgled tako na dan posega, kot nato kasneje, ko se vidijo dolgoročne posledice posega.

Poleg tega, da je nanešena kisikova maska se seveda nanese tudi zaščitni serum, opravi pa se tudi kislinski piling za gladek in sijoč izgled.