Švedska masaža

Gostinski pomivalni stroj je – skoraj – neuničljiv

Dish

Splošno velja, da je vsa gostinska oprema narejena tako, kot se zagre. Odporna je na mnogo različnih vrst uporabe in sposobna je delovati pod najrazličnejšimi pogoji. Vsa gostinska oprema je idealna za vsa okolja, kjer potrebujemo zanesljiv aparat, ki nas nikoli ne pusti na cedilu, saj se, v primeru, da kateri izmed ključnih členov odpove, lahko v lokalu nastane popolna zmeda. To se lahko zgodi, ko se pokvari pomivalni stroj, ki je eden izmed ključnih dejavnikov, ki omogoča gladko delovanje dela v vsaki kuhinji. Če nam odpove hladilnik, ali pečica, lahko preprosto, rečemo, da kakšne jedi danes ne moremo postreči, vendar lahko en sam pomivalni stroj popolnoma zaustavi celotno linijo, ki se odvija v kuhinji.

Servis gostinske opreme je bolj preventiva kot karkoli drugega. Če dobro skrbimo za vse svoje naprave, jim privoščimo nekaj letni vzdrževalni servis gostinske opreme, je verjetnost, da se katera koli izmed naprav pokvari skoraj neverjetna. Velika večina primerov, ko je potreben servis gostinske opreme je to, da se za napravo ne skrbi pravilno, lahko da se ne čisti pravilno ali preobremenjuje proti navodilom proizvajalca. Saj že v domačem okolju lahko vidimo, da če z napravami nismo previdni in za njih ne skrbimo lahko zelo hitro popolnoma pokvarimo celoten sistem delovanja. Seveda v profesionalni opremi ne moremo zdrobiti zobnikov, kot se to da v domačem paličnem mešalcu, vendar moramo tudi upoštevati, da preden peljemo aparat na servis gostinske opreme je ta moral že marsikaj preživeti, preden je prenehal delovati.

Kar omogoči reden servis gostinske opreme je to, da se izognemo okvaram zaradi propada bolj delikatnih delov naprave, kot so recimo šobe, ki jih vsebuje vsak pomivalni stroj. Servis poskrbi za to, da naša naprava deluje kot nova in s tem omogoča življenjsko dobo, ki je daljša od proizvajalčeve garancije.